Nyd personlige specialøl til jeres bryllup

Få personlige drikkevarer til jeres bryllup med vores økologiske specialøl. Design selv etiketten og imponer dine gæster med personlighed og god smag.

Et af livets store højdepunkter er at sige “JA” til dit livs kærlighed – og dele det store øjeblik med venner og familie til en kærlighedsfest, som I altid vil have i jeres hjerter.

Hos Fantombryg vil vi gerne hjælpe jer med at holde en uforglemmelig fest, hvor jeres gæster kan nyde håndbryggede specialøl, som ikke bare er produceret efter højeste standarder og udelukkende med økologiske råvarer. Det er også unikke øl, som passer til lige præcis jeres bryllupsfest.

Flere unikke muligheder

Vi har både designet en række bryllups-øl, save the date-øl, polterabend-øl og selvfølgelig den vigtigste af alle – tømmermænds-øllen, som jeres gæster kan nyde dagen derpå.

Alle vores designs kan I gøre til jeres helt egne med personlige informationer og tekster.

Gå på opdagelse i vores mange øl til den store dag og vælg det design, I bedst kan lide. Så sørger vi for at levere drikkevarer til jeres fest, som vil blive husket for deres gode smag og unikke og personlige design.

Jeres helt eget special design

Har I ønsker til et helt særligt design, der er skabt efter jeres egne ønsker og behov, så vil vi også rigtig gerne producere dem til jer. Læs mere om mulighederne og priserne for specialdesigns lige HER.

Viser alle 19 resultater