Ready to drink Cocktail, Fantombryg

Vores cocktails

Ready to drink Cocktail, Fantombryg

Måske markedets bedste håndlavede "ready-to-drink" cocktails

Håndlavede cocktails med de allerbedste ingredienser, klar til at hælde i et glas med isterninger, toppet med delikate skiver af dehydreret frugt. Det er Fantombrygs opskrift på markedets måske ypperste cocktails – og så kan du endda gøre dem til dine helt egne. 

Ikke bare en cocktail, du selv kan hælde på glas.
Det får du også med i pakken:

ELEGANT
INDPAKNING

Kvaliteten ses ikke kun indeni. Vores cocktails kommer i elegante rør, der beskytter og pakker det unikke produkt elegant ind.

5 KVALITETSGLAS SUGERØR

Højkvalitets glas sugerør fra det anerkendte danske firma, Wibe for Good, inklusiv en sugerørsrenser, så du kan genbruge dem.

ØKOLOGISK GARNISH

En håndlavet cocktail skal nydes med de bedste råvarer. Derfor får du delikate skiver af dehydreret frugt med til alle vores cocktails.

5 FANTOMBRYG COASTERS

Vi går op i detaljerne. Derfor får du også fem unikke Fantombryg-coasters med, når du køber cocktails hos os.

GUIDE TIL COCKTAIL

Vi guider dig hele vejen, så du kan få den allerbedste oplevelse med vores unikke håndlavede cocktails.

Skab unikke minder i dag.
Design og bestil din cocktail på ét minut.

Du kan gøre vores cocktails helt unikke med dit eget personliggjorte design på etiketten. Du er kun et par klik væk fra dit allerførste unikke cocktailminde .

1. Vælg design

Vælg en etikette, der passer til den anledning, du skal bruge cocktailen til.

2. Personliggør

Gør etiketten personlig, så den bliver helt unik for modtageren af cocktailen.

3. Vælg cocktail

Vælg én af vores seks uimodståelige håndlavede kvalitetscocktails

Seks cocktails. Seks klassikere.
Du skal bare vælge. Hvis du kan...

Fantombrygs “ready-to-drink” cocktails er det måske ypperste indenfor genren. Vælg imellem seks klassikere. Alle er håndlavede og med de allerbedste ingredienser på markedet.

PALOMA

En smuk rosa cocktail, der er frisk og frugtig og svær ikke at falde pladask for. Oplev smagen af 100% blå Agave tequila i smuk symfoni med syrlig økologisk limesaft, sukker og bitre noter fra grapefrugt. En helt uimodståelig smag.

VIOLET SOUR

En vidunderlig frisk og blomstrende cocktail, der med sin intense og dragende lilla farve pirrer din nysgerrighed. Smagen af økologisk gin, citron og violer er fortryllende og nærmest sagnomspunden. Det er svært ikke at blive afhængig.

ESPRESSO MARTINI

Et absolut must-have for alle kaffeelskere. Den intense espresso blander sig med de sødlige noter fra rugen, som den danske økologiske vodka er destilleret på. En komplet smagsoplevelse med vaniljen fra Madagascar og den prisvindende kaffelikør

OLD FASHIONED

En klassisk no-bulshit cocktail, der med sin simple sammensætning af få men smagfulde ingredienser gør sig til en fuldstændig fantastisk oplevelse. Straight Bourbon Whiskey, økologisk sukkersirup og et par dråber Angostura Bitters.

MAI TAI

En eksotisk cocktail, der med sin friske gule farve og tropiske smag får tankerne hen på hvide sandstrande og svajende palmetræer. Intens mørk rom tryllebinder dine smagsløg med aromatisk mandelsirup, appelsinlikør, sukker og frisk økologisk limesaft.

NEGRONI

En cocktail med dybde og bitre toner, der har ægte italiensk karakter. Oplev den helt perfekte balance mellem den økologiske gin, den smagfulde italienske Aperitivo og den krydrede Vermouth og du vil ikke drikke Aperol Spritz igen.

Autentisk. Kompromiløs. Kvalitet.