Vores øl

Fantombryg tilbyder lige nu tre forskellige økologiske specialøl i vores sortiment, som du kan vælge imellem, når du bestiller øl. 

 

Økologisk Classic, 4% alkohol, 33 cl.

Vores Classic er en let drikkelig mørk gylden øl med en god balanceret bitterhed og en tydelig, men ikke overvældende, humlearoma.

Den er brygget på ædelhumlen Hallertauer Mittelfrü, som stammer fra verdens største sammenhængende humledyrkningsareal Hallertau i Bayern i Tyskland. 

Humlen har en mild og krydret smag, med et meget lille og fint touch af blomsternektar og citrus samt et strejf af karamel.

 

Økologisk Brown Ale, 4,5% alkohol, 33 cl.

En lækker, let drikkelig Brown Ale med en god mundfylde for sin styrke, en medium balanceret bitterhed, der læner sig en smule til den sødlige og maltede side.

Eftersmagen har en god smag af mørk karamel og noter af mørk chokolade, nødder og malt.

 

Økologisk IPA, 6,7% alkohol, 33 cl.

En folkelig og velbrygget let gylden IPA, der både gør sig fantastisk som tørstslukker på en varm og fugtig dag, eller som en behagelig erindring om sommerens hyggelige stunder i gode venners lag.

Vores IPA er tørhumlet med de klassiske C humler, kendetegnet af de lette, men komplekse citrusnoter fra både grapefrugt, citron og appelsin, men med et strejf af eksotiske frugter og modent korn

Vores Filosofi

Alle skal kunne få glæde af en unik øloplevelse udover det sædvanlige. Derfor har vi skabt Fantombryg. Vi giver alle mulighed for at få deres helt egen unikke specialøl uden lang ventetid, dyre omkostninger eller tvungen bestilling af flere hundrede øl. Med få klik giver vi alle mulighed for at overraske en person med en helt unik ølgave, som ikke fås andre steder.
Unikke specialøl fra Fantombryg