⭑⭑⭑⭑⭑ PÅ TRUSTPILOT  
1-3 DAGES LEVERING
LEVERING TIL PRIVATE OG ERHVERV
SOMMERFERIELUKKET I UGE 28, 29 OG 30. LÆS MERE HER.
⭑⭑⭑⭑⭑ PÅ TRUSTPILOT  
1-3 DAGES LEVERING
LEVERING TIL PRIVATE OG ERHVERV
⭑⭑⭑⭑⭑ PÅ TRUSTPILOT              LEVERING TIL PRIVATE OG ERHVERV               DK FRAGT 1-3 HVERDAGE 🚚 SE FRAKT 2-4 VARDAGAR
 (+45) 51 80 70 81

ARKEN Museum for Moderne Kunst – nu med egen specialøl

"Wauw, den er lækker!" ARKEN Museum for moderne kunst i Ishøj syd for København har i samarbejde med Fantombryg udviklet deres egen øl med logo. En øl der oser af kvalitet og lækkerhed.

Kunstelskere elsker kvalitet og noget der skiller sig ud. At ARKEN derfor fik udviklet deres egen unikke øl til deres lækre café med udsigt over vandet og strand og deres designbutik var derfor oplagt. Og kunderne, de er heller ikke i tvivl. De elsker de unikke ARKEN-øl.

ARKEN har to økologiske øltyper i eget navn. En lækker IPA, hvor humlen er i højsædet og en forfriskende hvedeøl. Begge designs er holdt i et simpelt og stramt design med ARKENs karakteristiske silhuet.

Den gule farve er en fra ARKENs lækre farvepalette, hvor der er fuld skrue på flotte pastelfarver. Med ARKENs flotte stilfulde store tekstlogo, så bliver de unikke øl fuldendt.

At både indholdet i flasken og det ydre er af højeste kvalitet er en vigtig del, når man som virksomhed får udviklet sig egen øl med etikette helt fra bunden.

"

Begge designs er holdt i et simpelt og stramt design
med ARKENs karakteristiske silhuet

For mange gæster i ARKENs frokostcafé bliver synet af de unikke øl, også ofte til et køb. Øllene fås kun på ARKEN og skal de smages, så er muligheden kun til stede på det flotte kunstmuseum.

Ofte ses gæsterne også siddende og undersøge øllenes grafiske udtryk, og de unikke økologiske specialøl bliver et samtaleemne i mellem kunstdiskussionerne og den lækre frokost.

Kig forbi ARKEN og se kunst i verdensklasse samtidig med at du kan nyde en lækker økologisk India Pale Ale eller hvedeøl i fantastisk flotte omgivelser.

ER DU OVER 18?

har du fyllt 25 år?

Vi sælger kun øl til personer over 18 år.

Er du over 18 år?.

Vi säljer endast öl till personer över 25 år.

Har du fyllt 25 år?

FORKÆL MODTAGEREN MED EN LILLE EKSTRA GAVE

SNACK BOX MED SØDE SAGER

VI HAR ET BREDT UDVALG AF FORSKELLIGE ÆSKER MED UDVALGTE CHOKOLADER, KARAMELLER, MARSHMELLOWS OG LAKRIDSER.