Bent V. Nielsen

ENTREPRENØR 
BENT V. NIELSEN

Om opgaven

Bent V. Nielsen A/S er en moderne entreprenørvirksomhed i Helsinge med over 35 års erfaring i anlægsarbejde. Vi arbejder hovedsageligt for kunder i Hillerød, Gribskov og Hovedstadsområdet og Nordsjælland.

Både medarbejdere og kunder spærrede øjnene op, da entreprenørfirmaet kunne vise dem deres helt egen unikke India Pale Ale. Øl der bliver brugt til både medarbejdere og som gaver til kunder og samarbejdspartnere.

Designet skulle afspejle virksomheden, derfor blev maskinerne naturligvis også en del af designet. Derudover skulle øllene kunne bruges som et anderledes visitkort, så en kort tekst om virksomhedens kompetencer samt tre “nedslagspunkter” blev også implementeret. 

Virksomhedens valg af øl blev Fantombrygs folkelige og velbryggede let gyldne IPA, der både gør sig fantastisk som tørstslukker på en varm og fugtig dag, eller som en behagelig erindring om sommerens hyggelige stunder i gode venners lag.

Vores IPA er tørhumlet med de klassiske C humler, kendetegnet af de lette, men komplekse citrusnoter fra både grapefrugt, citron og appelsin, men med et strejf af eksotiske frugter og modent korn

Galleri fra opgaven

Se udvalgte billeder fra designet fra kunde herunder.

Skal din virksomhed også have en øl som jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere taler om, giver jer unik branding og markedsføring?

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med vores os eller kontakt os på tlf. 51 80 70 81.

Vores Filosofi

Alle skal kunne få glæde af en unik øloplevelse udover det sædvanlige. Derfor har vi skabt Fantombryg. Vi giver alle mulighed for at få deres helt egen unikke specialøl uden lang ventetid, dyre omkostninger eller tvungen bestilling af flere hundrede øl. Med få klik giver vi alle mulighed for at overraske en person med en helt unik ølgave, som ikke fås andre steder.
Unikke specialøl fra Fantombryg