Er du vores nye webshop-medarbejder?

Vil du med på et væksteventyr i en iværksættervirksomhed, der laver Danmarks mest personlige og unikke ølgaver? Så kom med på rejsen og bliv vores nye webshop-medarbejder med ansvar for produktion og pakning af hundredvis af private ordrer hver uge.

Fantombryg er et helt nyt og meget anderledes bryggeri der laver økologiske specialøl med customized etiketter til private og virksomheder. Vores webshop har vokseværk og derfor søger vi lige nu webshop-medarbejdere til at producere og pakke ordrer.

Som medarbejder i Fantombryg vil du blive en del af en virksomhed med en stærk iværksætterånd hvor tempoet er højt og hvor vi hele tiden udvikler os og vækster. Du vil komme tæt på alle processer og blive en del af et meget engageret team.

Vores mål er at være de allerbedste største og eneste til det vi gør. Og som medarbejder i vores webshop kommer du derfor til at spille en afgørende rolle. Dit job er at sikre at vores kunder får lige præcis det produkt i hænderne som de har bestilt – og gerne inden for 1-3 dage. Lynhurtig fejlfri levering og glade kunder er kerneværdier for os.

Om jobbet: 
– Vi tilbyder en fuldtidsstilling med gennemsnitligt 37 timer om ugen. Primær arbejdstid fra 9-15.30 i hverdage. Weekendarbejde og længere arbejdsdage vil forekomme i travle perioder og vil blive planlagt god tid i forvejen.
– Arbejdsplads i Hvidovre med fri parkering og kun 2 min. gang fra Hvidovres Station
– Start medio januar
– Løn efter kvalifikationer

Om dig:
– Du er 18+ år og fuld af gå på mod
– Du arbejder hurtigt og målrettet
– Du er en god kollega der er god til at samarbejde med andre – også under pres

Jobsamtaler afholdes løbende.

Ansøgning
For at ansøge jobbet send dit CV samt eventuelt et par ord omkring hvorfor du søger jobbet til mail@fantombryg.dk

For spørgsmål: Venligst kontakt direktør Søren Uhd Pedersen på telefon 51807081.

Fantombryg Aps
Svend Aagensens Allé 10B
2650 Hvidovre