Events

Få unikke specialdesignede øl til dit næste arrangement eller event 

Når man afholder et event eller arrangement – om det er privat eller i en virksomhed – så vil man altid gerne gøre det så godt og flot, som overhovedet muligt, så det er noget deltagerne husker tilbage på og taler om. 

Det er præcis dét som Fantombrygs specialdesignede økologiske øl kan! 

Med vores specialdesignede øl får du økologiske kvalitetsøl, der er skræddersyet til dagen. Vi sørger for at designet og øltypen spiller 100% sammen med dit arrangement eller event. 

Så design helt unikke specialøl til din virksomhed i samarbejde med Fantombryg. Vores specialøl er 100% økologiske. Smag og se forskellen.

Vi kan levere flere forskellige økologiske øltyper, og i mængder fra 200 og op. Samtidig er vores leveringstid meget kort, og vi kan næsten levere fra dag til dag.

  • Øl: IPA, Classic, Brown Ale, Pale Ale eller Hvedeøl
  • Bestillinger: Fra 200 til 10.000 øl
  • Leveringstid: 7-10 dage (ved ordre over 1000 øl kan der forekomme længere leveringstid)
  • Priser: Ring eller skriv for tilbud
Specialøl med unik etikette til barnedåb
Fantombryg logo

Skal din virksomhed eller arrangement også have en øl som jeres gæster, kunder, samarbejdspartnere eller medarbejdere taler om, giver jer unik branding og markedsføring?

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med vores os eller kontakt os på tlf. 51 80 70 81.

Udvalgte kunder

Vores kundeportefølje består af både store og små anerkendte danske virksomheder. Herunder kan du se et udvalg af de etiketter, som vi har designet til vores kunder. Etiketter som de har fået på en eller flere af vores økologiske specialøltyper.