Oftest Stillede Spørgsmål

Hej! Hvad kan vi hjælpe med?

Ofte stillede spørgsmål

Find svarene på dine spørgsmål om Fantombrygs produkter. Kontakt os hvis du har brug for hjælp.

OM FANTOMBRYG

Fantombryg er en dansk virksomhed, der producerer og sælger unikke økologiske specialøl på webshoppen www.fantombryg.dk

Vi tilbyder et bredt udvalg af økologiske specialøl, som du nemt kan personliggøre og tilpasse til enhver lejlighed. Eksempelvis til fødselsdage, mærkedage og højtider er personlige specialøl fra Fantombryg en populær gave.   

Hos Fantombryg kan du også designe din egen øl helt fra bunden. Det er særligt populært til bryllupper, større fester og events. 

Fantombryg tilbyder også private label øl, ready-to-drink cocktails og sodavand til virksomheder.

Fantombryg er en familieejet virksomhed, som Lea Carina Uhd Frederiksen og Søren Uhd Pedersen står bag. De er gift og bor i Hvidovre, hvor Fantombryg også har til huse.  

Ideen til Fantombryg til ved lidt af en tilfældighed, da Søren blev formand for den lokale fodboldklub i Hvidovre og gerne ville promovere klubben med specialdesignede øl. 

Du kan læse hele historien om Fantombryg HER.

Fantombryg har høstet stor anerkendelse ved flere lejligheder. 

I 2023 blev Fantombryg nomineret til Bedste Nye E-handelsvirksomhed af Dansk Erhverv blandt mere end 1200 indstillede virksomheder. 

I 2023 vand Fantombryg en tredjeplads til den prestigefyldte Design Award på Creators Community på Formland for upcoming iværksættertalenter.

BESTILLING

Vi har gjort det så nemt for dig som overhovedet muligt at bestille økologiske specialøl med personliggjorte etiketter til enhver tænkelig anledning. 

Find den kategori, der passer til den anledning, du skal købe øl til. Herefter vælger du det design, du bedst kan lide og tilføjer dine personlige detaljer. Eksempelvis et billede eller en bestemt tekst.  

Til sidst vælger du, hvilke økologiske øltyper, som du ønsker. Og så bestiller du.

Fantombryg tilbyder et bredt udvalg af økologiske specialøl. Du kan læse mere om vores forskellige økologiske øltyper, alkoholprocenter og smagsnoter HER.

Ja. Hos Fantombryg kan du godt bestille alkoholfri specialøl. Vores alkoholfrie specialøl er økologisk ligesom vores øvrige sortiment. Du kan læse mere om vores øltyper HER.

Vores specialøl kommer i gaveæsker med enten 3 eller 6 specialøl. Så du kan mindst købe 3 specialøl med personliggjorte etiketter på vores webshop.

Prisen på Fantombrygs specialøl afhænger af de enkelte produkter. 

Men overordnet set koster en gaveæske med 3 personliggjorte øl fra 169 kr. En gaveæske med 6 personliggjorte øl koster fra 279 kr alt efter produktet og eventuelle tilkøb. 

Ønsker du at få oplyst Fantombrygs priser for øl til virksomheder eller vores detailpriser, så kontakt vores kundeservice på 51807081 eller skriv til mail@fantombryg.dk.

LEVERING

Vi sender alle vores ordrer med GLS med en forventet leveringstid på 1-3 dage. 

Ordrer indgået inden kl. 14.00 i hverdagen tilstræber vi altid at sende af sted allerede samme dag med forventet levering dagen efter. 

Har du en ordre, der virkelig haster, så kan du altid ringe til vores kundeservice på tlf. 51807081 og så sørger vi for at få den skubbet frem i køen.