KU . BE

KU . BE

Om opgaven

KU.BE er et 3800m2 nyt mødested for byens borgere, der udforsker grænserne mellem kultur, sundhed og bevægelse.

I KU.BE lever etablererede foreninger og kulturinstitutioner sammen med de spontane og selvorganiserede aktiviteter. En kombination af kulturarrangementer, fysisk aktivitet og forskellige brugergrupper skaber glæde og former KU.BE. Kort sagt: Aktiviteterne skabes af dig og andre brugere som lader sig inspirere og skaber nye muligheder, som vi ikke så komme.

I KU.BE forenes bevægelse, kultur og sundhed i områder, der flyder sammen og både kan gå på tværs af etager og de indendørs og udendørs arealer.

KU.BE er et 3800m2 arkitekttegnet kulturhus, der giver dig nye tanker i hovedet, udfordrer kroppen og udforsker grænserne mellem kultur, sundhed og bevægelse. Et så unikt sted kræver også en helt særlig øl. Derfor tog KU . BE kontakt til Fantombryg og i fællesskab blev det til en knivskarp og minimalistisk øl – helt i tråd med stedets arkitektur.

Kommer senere…

Fantombrygs økologiske Classic er en let drikkelig mørk gylden øl med en god balanceret bitterhed og en tydelig, men ikke overvældende, humlearoma. En øl som de fleste kan lide og måske derfor faldt valget på netop dén.

Den er brygget på ædelhumlen Hallertauer Mittelfrü, som stammer fra verdens største sammenhængende humledyrkningsareal Hallertau i Bayern i Tyskland. 

Humlen har en mild og krydret smag, med et meget lille og fint touch af blomsternektar og citrus samt et strejf af karamel.

Galleri fra opgaven

Se udvalgte billeder fra designet fra kunde herunder.

Skal din virksomhed også have en øl som jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere taler om, giver jer unik branding og markedsføring?

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med vores os eller kontakt os på tlf. 51 80 70 81.

Vores Filosofi

Alle skal kunne få glæde af en unik øloplevelse udover det sædvanlige. Derfor har vi skabt Fantombryg. Vi giver alle mulighed for at få deres helt egen unikke specialøl uden lang ventetid, dyre omkostninger eller tvungen bestilling af flere hundrede øl. Med få klik giver vi alle mulighed for at overraske en person med en helt unik ølgave, som ikke fås andre steder.
Unikke specialøl fra Fantombryg