Nordic Seaplanes

NORDIC SEAPLANES

Om opgaven

Nordic Seaplanes er et dansk flyselskab, der siden maj 2016 har drevet en rute med vandfly i mellem Københavns og Aarhus Havn.

Hver fredag er der øl i gaten til passagerne hos Nordic Seaplanes. Hvorfor ikke give dem en unik oplevelse – nøjagtigt som flyturen mellem Århus og København? Svaret var Fantombryg.

Der bliver løbende udviklet nye designs til Nordic Seaplanes, når de flyver rejsende mellem Århus og København. Partnerskabet har budt på blandt andet en India Pale Ale pakket ind i en flot jubilæumsindpakning i anledning af flyselskabets 5-års fødselsdag. Også i forbindelse med ture til EM i Fodbold i 2021 blev udviklet specialdesignede etiketter. 

Nordic Seaplanes valgte en forfriskende økologisk India Pale Ale til deres unikke produkt.

En folkelig og velbrygget let gylden IPA, der både gør sig fantastisk som tørstslukker på en varm og fugtig dag, eller som en behagelig erindring om sommerens hyggelige stunder i gode venners lag.

IPA´ en er tørhumlet med de klassiske C humler, kendetegnet af de lette, men komplekse citrusnoter fra både grapefrugt, citron og appelsin, men med et strejf af eksotiske frugter og modent korn.

Øllen bærer 6,7% alkohol.

Galleri fra opgaven

Se udvalgte billeder fra designet fra kunde herunder.

Skal din virksomhed også have en øl som jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere taler om, giver jer unik branding og markedsføring?

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med vores os eller kontakt os på tlf. 51 80 70 81.

Vores Filosofi

Alle skal kunne få glæde af en unik øloplevelse udover det sædvanlige. Derfor har vi skabt Fantombryg. Vi giver alle mulighed for at få deres helt egen unikke specialøl uden lang ventetid, dyre omkostninger eller tvungen bestilling af flere hundrede øl. Med få klik giver vi alle mulighed for at overraske en person med en helt unik ølgave, som ikke fås andre steder.
Unikke specialøl fra Fantombryg