Sådan fungerer det

Hurtigt, unikt, simpelt og høj kvalitet

Det er virkelig simpelt at få lavet dine helt egne unikke økologiske specialøl med en unik etikette, som får folk til at huske dit firma, forening, fest eller arrangement.

I bund og grund skal du kontakte os og fortælle om hvad du ønsker af design, antallet og hvornår de skal bruges. Så klarer vi resten. Vi er naturligvis behjælpelige med at guide dig, så du er sikker på at unikt og lækkert produkt. 

En bestilling foregår typisk via de fem nedenstående trin.

 

1. Kontakt os

Hvis du gerne vil have en unik øl med en unik etikette til dit firma, forening, fest eller arrangement, så skriv eller ring til os. Fortæl om os dine ønsker og tanker. Vi sporer os hurtigt ind på hvad du præcist vil have, så du kan få lavet en unik øl, der giver folk en “wow”-følelse.

2. Designproces startes

Så snart vi har hørt om dine ønsker, så går vores grafikere i gang med at udarbejde etiketten til din unikke øl. Alt afhængigt af hvornår du skal bruge øllene, så aftaler vi en deadline for første udkast.

3. Altid frisk økologisk specialøl

Vi får hele tiden brygget øl, så du altid er sikret en høj kvalitet, der har en lang holdbarhedstid. Det betyder også at når designprocessen går i gang, så går processen med øllene også i gang. Enten brygges der nye bryg eller også kommer vi på flaske fra nyeste bryg. Det afhænger af mængden af øl, der bestilles.

4. Designproces færdiggøres

Designet færddiggøres og den endelige etiket sendes til tryk.

5. Levering af dit unikke produkt

Alt afhængig af aftalt deadline og antal, så har vi din helt egen unikke øl klar efter en uges tid, så du kan overraske kunder, medarbejdere, medlemmer, gæster og venner med dine helt unikke og højkvalitets-øl.