Sparekassen Vendsyssel

SPAREKASSEN
VENDSYSSEL

Om opgaven

Sparekassen Vendsyssel er et dansk pengeinstitut med cirka 700 medarbejdere og 43 afdelinger i Nordjylland, Midtjylland og København. Sparekassen Vendsyssel er organiseret som en garantsparekasse og er Danmarks største sparekasse

Tag vare om dine kunder. Vis dem at du vil dem. Det er nogle af de værdier som Sparekassen Vendsyssel værner om. I samarbejde med Fantombryg er der udviklet 4 forskellige designs, der på hver deres måde sætter pris på og værdsætter kunderne.

Ét design var ikke nok til Sparekassen Vendsyssel. De ville på flere forskellige måder vise, at de sætter pris på, værdsætter og vil deres kunder. Derfor skulle der også være forskellige designs, der skulle vise det. 

Designet har for alle fire etiketter taget udgangspunkt i en klassisk oval øletikette, men med et moderne tvist og godt med Sparekassen Vendsyssel tilsat. 

Etiketterne har desuden plads til en personlig hilsen til kunden fra kunden. En helt igennem unik måde at kommunikere og vise kunden, at man værdsætter dem. 

De fire etiketter er delt op i kasser á seks styk. To India Pale Ale, to Brown Ale og to Classic. 

En smagsoplevelse med forskellige af Fantombrygs ølnuancer, som giver smageren en bred øloplevelse.

Galleri fra opgaven

Se udvalgte billeder fra designet fra kunde herunder.

Skal din virksomhed også have en øl som jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere taler om, giver jer unik branding og markedsføring?

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med vores os eller kontakt os på tlf. 51 80 70 81.

Vores Filosofi

Alle skal kunne få glæde af en unik øloplevelse udover det sædvanlige. Derfor har vi skabt Fantombryg. Vi giver alle mulighed for at få deres helt egen unikke specialøl uden lang ventetid, dyre omkostninger eller tvungen bestilling af flere hundrede øl. Med få klik giver vi alle mulighed for at overraske en person med en helt unik ølgave, som ikke fås andre steder.
Unikke specialøl fra Fantombryg