Sverige

MATHILDE & RUNES BRYLLUP

"En virkelig fed overraskelse, og hvor blev øllene rost både mht. smag og udseende"

Design din egen bryllupsøl

Vil I selv være med til at designe jeres bryllupsøl ud helt fra bunden. Intet problem.

Læs hvad brudeparrene siger..

Den bedste kvalitet! Vi har bestilt øl til vores bryllup og alt har været fantastisk. Fantombryg teamet har været ekstremt hjælpsom til at ændre etiketterne og aflevere øl til døren. Alle gæster og os har elsket øllerne. Højt anbefalet!
Greta
Kunde
Perfekt fra start til slut. Vi ville overraske vores gæster med en god og unik øl til efter kirken. Fantombryg leverede en fantastisk lækker økologisk hvedeøl, hvor designet var skræddersyet til os. 5 store stjerner herfra!
Ane
Kunde
Meget mere end en øl. Vores gæster var helt vilde over vores påfund med unikke specialøl. Flere af dem tog en med hjem, og vi har også selv gemt nogle, da de virklelig er unikke i både smag og udseende. Stor anbefaling herfra.
Emma & Patrick
Kunde
5 STJERNER

Mathilde & Runes bryllup

Øl i smukke zinkbaljer i bagagerummet på bryllupsbilen. En detalje der fik gæsterne til at spærre øjnene op til brylluppet.

SE DET STORE UDVALG

BRYLLUPS-FESTEN

Overrask jeres gæster med en personlig og unik specialøl på jeres store dag

Det er dén ene gang i livet, og derfor må der ikke mangle noget. Overrask jeres gæster med unikke økologiske specialøl fra Fantombryg, hvor både indhold og udseende sætter prikken over i´ et.

Bliv inspireret til bryllups-festen

Se nogle af de bryllupsetiketter som vi har lavet igennem tiden, og bliv inspireret til, hvordan dine bryllupsøl skal se ud.

5 STJERNER

Greta & Daugirdas´ bryllup

Unikke øl, unik location. Greta og Daugirdas holdt deres bryllup i Litauen, og øllene de blev fløjet afsted, så de kunne skabe en unik oplevelse.

Best Man

Husk
Best Man

Husk Best Man!

Hvordan fortæller du lige til din udvalgte best man eller forlover, at han er manden, du ønsker ved din side, inden du skal tage imod din brud? Gør det med en unik ølgave!

SE DET STORE UDVALG

POLTER- ABEND

Polterabend og øl hænger sammen!
Men hvorfor ikke gøre det helt unikt?

En polterabend skal være fuld af overraskelser, og med en unikke personlige specialøl kan I gøre bruden eller brudgommen bad i knæene med sjove, kærlige og unikke økologiske øl. Et sikkert hit hver gang.

Vi ville elske at få unikke bryllupsøl! Lad os komme i gang!

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med vores os eller kontakt os på tlf. 51 80 70 81.