Trustmedia

TRUSTMEDIA

Om opgaven

Trustmedias absolutte kernekompetence er annoncering
på Google og Facebook og optimering af denne.De er eksperter og certificeret i både
Google Adwords og Analytics.

Trustmedia ville glæde sine kunder, og det måtte gerne være noget anderledes end man normalt ser. Noget som får dem til at kigge en ekstra gang. Den opgave løste Fantombryg.

Et stilistik og minimalistisk design var nøglen til Trustmedia etikette. Etiketten skulle desuden afspejle virksomhedens kompetencer samt en række udvalgte referencer.

Den opgave lykkedes.

Trustmedias kunder fik en øloplevelse både for øjnene, men også for smagsløgene. Trustmedia valgte Fantombrygs økologiske India Pale Ale og Classic.

Fantombrygs Classic er en let drikkelig mørk gylden øl med en god balanceret bitterhed og en tydelig, men ikke overvældende, humlearoma.

Den er brygget på ædelhumlen Hallertauer Mittelfrü, som stammer fra verdens største sammenhængende humledyrkningsareal Hallertau i Bayern i Tyskland. 

Humlen har en mild og krydret smag, med et meget lille og fint touch af blomsternektar og citrus samt et strejf af karamel.

Trustmedia valgte også Fantombrygs økologiske India Pale Ale. En folkelig og velbrygget let gylden IPA, der både gør sig fantastisk som tørstslukker på en varm og fugtig dag, eller som en behagelig erindring om sommerens hyggelige stunder i gode venners lag.

Vores IPA er tørhumlet med de klassiske C humler, kendetegnet af de lette, men komplekse citrusnoter fra både grapefrugt, citron og appelsin, men med et strejf af eksotiske frugter og modent korn

 

Galleri fra opgaven

Se udvalgte billeder fra designet fra kunde herunder.

Skal din virksomhed også have en øl som jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere taler om, giver jer unik branding og markedsføring?

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med vores os eller kontakt os på tlf. 51 80 70 81.

Vores Filosofi

Alle skal kunne få glæde af en unik øloplevelse udover det sædvanlige. Derfor har vi skabt Fantombryg. Vi giver alle mulighed for at få deres helt egen unikke specialøl uden lang ventetid, dyre omkostninger eller tvungen bestilling af flere hundrede øl. Med få klik giver vi alle mulighed for at overraske en person med en helt unik ølgave, som ikke fås andre steder.
Unikke specialøl fra Fantombryg