Vores Sodavand

DIT DESIGN.
Vores ØKOLOGISKE SODAVAND

Design din egen sodavand. Vælg mellem 12 økologiske varianter.

Vi har udvidet vores sortiment og tilbyder nu de fineste danskproducerede økologiske sodavand med private label til virksomheder.
Vores sodavand med skræddersyede labels er perfekte til at løfte events, hvor den røde tråd i temaet ikke bare skal være gennemgående i pynten, men også i smagsoplevelsen. På den måde kan du lade dine gæste få en komplet oplevelse af dit brand, der med garanti vil blive bemærket.

12 forskellige sodavand

Vores sodavand er dansk kvalitet fra første slurk til sidste dråbe. Vælg imellem 12 forskellige slags. Se dem HER.

4,9 stjerner på Trustpilot

Vi samler på glade kunder. Derfor er vi ikke tilfredse, før I er tilfredse. Vi går altid et skridt ekstra for at yde den bedste service.

5 dage - hurtig levering er et must

Hurtig levering af alt fra 24 til 500 sodavand.  Fra godkendt design til levering går der ca. 5 dage.

Unikt design sætter smag på dit brand

Vi er det eneste bryggeri i Danmark, der hurtigt og nemt gør det muligt for dig at få din helt egen unikke og personlige sodavand.

15 kr. for din egen sodavand

Du får økologiske håndlavede sodavand med eget design for 15 kr. ekskl. pant og moms pr. sodavand.

100%
økologisk

Vi holder af naturen og derfor bruger vi udelukkende økologiske råvarer i produktionen af sodavand.

Vores sodavand er økologiske med råvarer produceret uden brug af pesticider, kunstige farvestoffer, smagsforstærkere eller andet, som ikke er naturligt.

ØKOLOGISK HINDBÆR

Hindbærsodavandens smukke røde farve, og dens naturlige og intense duft og smag er altid et hit hos både børn og voksne.

ØKOLOGISK MYNTE

Mynte-sodavanden smager forfriskende, frugtig og af søde minder fra varme lande. En skøn og forfriskende drink, der har høstet store roser.

ØKOLOGISK RABARBER

Vi har taget de bedste økologiske rabarber og fremtryllet denne lækre Rabarber sodavand. Den er på én gang forfriskende, syrlig og sød.

ØKOLOGISK GINGER ALE

Den har en bidende, lækker smag af ingefær, men samtidig er den sød og nem at drikke. Økologisk, krydret og forfriskende.

ØKOLOGISK ÆBLEBRUS

Vores æblebrus er en frisk, mousserende og let skummende økologisk sodavand, der er lavet med de bedste og solmodne økologiske æbler, danskvand og intet andet.

ØKOLOGISK CITRON

Vors citron-sodavand er på en gang både syrlig, sød og forfriskende. Den indeholder forskellige kombinationer af økologiske citrusfrugter sødet med økologisk rørsukker.

ØKOLOGISK HYLDEBLOMST

Vores hyldeblomst er lavet med økologiske hyldeblomster, æblejuice, og vand fra den fynske undergrund. Den smager sødt af sommer og solskin.

ØKOLOGISK SPORT

Sports-sodavanden er både forfriskende, frugtig og sød, og smager skønt af økologisk citrus og druesukker. Et læskende naturprodukt, der nydes bedst kold.

ØKOLOGISK APPELSIN

Appelsin-sodavnanden er et overflødighedshorn af søde solmodne appelsiner og kærlighed til frisk frugt.

ØKOLOGISK ROSENBRUS

Rosenbrus smager skønt. Den er sød og floral, og så er den forfriskende. Et flot udseende flankeret af et fantastisk indre.

ØKOLOGISK LEMON

En frisk og voksen smag af grape og citron kendertegner vores økologiske lemon-sodavand. Det er en frisk og let bitter tørstslukker med grapefrugt og citron.

ØKOLOGISK DANSKVAND MED CITRUS

Danskvand Citrus er forfriskende og brusende danskvand med vand pumpet op fra den fynske undergrund tilsat citrus og kulsyre.

case

SELECTED ramte plet med unikt designede sodavand

I Bestseller-koncernen gør man ikke noget halvt. Derfor var det også på sin plads, at lave deres egne sodavand, da de skulle lancere autumn/winter kollektionen hos deres brand, SELECTED femme/homme. 

Fire forskellige stilrene designs med forskellige sodavandstyper blev løsningen.

Sodavand, der udover at være flotte i sig selv, også understregede kollektionen og dens udtryk samtidig med at den satte en tyk streg under den gennemførte launch.

case

Økologiske sodavand som prikken over i´et i stor butikskæde

Hos butikskæden, Din Tøjmand, er indkøbsoplevelsen vigtig. Derfor får butikkerne, som ligger rundt omkring i hele Danmark, også mulighed for at købe lækre og unikt designet sodavand ind, som de kan bruge til deres kunder. 

Sodavandene spiller sammen med butikkernes øvrige interiør, der sammen med produkterne, skal gøre kundeoplevelsen helt unik.

Skal din virksomhed også have sodavand med logo og unikke budskaber? Helt unikke sodavand til din virksomhed, som jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere taler om? Sodavand som samtidig giver jer unik branding og markedsføring?

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med os eller kontakt os direkte på tlf. 51 80 70 81.