We Are Humans

WE ARE HUMANS

Om opgaven

We Are Humans er et personligt bureau, der er specialiseret i annoncering på Facebook & Instagram.

Hvad hvis man egentlig bare synes at det kunne være vildt fedt med ens egen unikke økologiske specialøl med egen specialdesignet etikette? Det var lidt sådan at We Are Humans tænkte, og derfor fik de deres egen økologiske Classic-øl pakket flot ind.

Designet skulle spille sammen med resten af We Are Humans designtråd. Derfor blev både farver, former og slogans taget med på den endelige etikette. En etikette der kan bruges som et visitkort eller som en fortjent øl i fredagsbaren. 

We Are Humans Classic er en let drikkelig mørk gylden øl med en god balanceret bitterhed og en tydelig, men ikke overvældende, humlearoma.

Den er brygget på ædelhumlen Hallertauer Mittelfrü, som stammer fra verdens største sammenhængende humledyrkningsareal Hallertau i Bayern i Tyskland. 

Humlen har en mild og krydret smag, med et meget lille og fint touch af blomsternektar og citrus samt et strejf af karamel.

Galleri fra opgaven

Se udvalgte billeder fra designet fra kunde herunder.

Skal din virksomhed også have en øl som jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere taler om, giver jer unik branding og markedsføring?

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med vores os eller kontakt os på tlf. 51 80 70 81.

Vores Filosofi

Alle skal kunne få glæde af en unik øloplevelse udover det sædvanlige. Derfor har vi skabt Fantombryg. Vi giver alle mulighed for at få deres helt egen unikke specialøl uden lang ventetid, dyre omkostninger eller tvungen bestilling af flere hundrede øl. Med få klik giver vi alle mulighed for at overraske en person med en helt unik ølgave, som ikke fås andre steder.
Unikke specialøl fra Fantombryg