About Vintage

COCKTAILSMAGNING

Smagen af det ypperste

Cocktailsmagning er for dig og dine venner eller veninder som gerne vil prøve de allerbedste cocktails på markedet. En smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Vi tager imod jer i vores lokaler, hvor I i lækre og hyggelige omgivelser smager jer igennem vores sortiment af lækre cocktails. En unik smagsoplevelse.

BONUS: Udover cocktailsmagningen, så får I også mulighed for at i fællesskab, at lave jeres helt egen unikke etikette til en cocktail.

Vores cocktails er lavet af de allerbedste råvarer på markedet – fra økologisk gin, vodka og rom til vanilje- og applesinsirup.

Vi guider jer igennem seks smagsoplevelser, hvor I kommer til at prøve følgende cocktails:

– Negroni
– Mai Tai
– Espresso Martini
– Old Fashioned
– Paloma
– Violet Sour

Prisen for Fantombrygs cocktailsmagning er 295 kr. pr. person.

Prisen inkluderer seks cocktails, snacks og mulighed for at købe cocktails til en fordelagtig pris.

Galleri fra cocktailsmagning

Se udvalgte billeder fra vores cocktailsmagninger her

Skal din virksomhed også have en øl som jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere taler om, giver jer unik branding og markedsføring?

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med vores os eller kontakt os på tlf. 51 80 70 81.

Vores Filosofi

Alle skal kunne få glæde af en unik øloplevelse udover det sædvanlige. Derfor har vi skabt Fantombryg. Vi giver alle mulighed for at få deres helt egen unikke specialøl uden lang ventetid, dyre omkostninger eller tvungen bestilling af flere hundrede øl. Med få klik giver vi alle mulighed for at overraske en person med en helt unik ølgave, som ikke fås andre steder.
Unikke specialøl fra Fantombryg