About Vintage

ABOUT VINTAGE

Om opgaven

About Vintage er kvalitetsure designet i København. Det danske firma kombinerer klassiske vintage detaljer med små moderne elementer.

Som en ekstra detalje i butikken, til kunderne og medarbejderne, så fik About Vintage designet en stilren etikette, der matcher firmaets sans for detaljer og stil.

About Vintage dyrker kvalitet og æstetik. Derfor var det også oplagt at få designet en etikette i samarbejde med Fantombryg. Designet skulle afspejle About Vintages ure – både indvendig og udvendig. Derfor blev stilen ren og enkel, men alligevel med plads til urene. 

Det danske udfirma valgte en forfriskende India Pale Ale til deres unikke produkt.

En folkelig og velbrygget let gylden IPA, der både gør sig fantastisk som tørstslukker på en varm og fugtig dag, eller som en behagelig erindring om sommerens hyggelige stunder i gode venners lag.

IPA´ en er tørhumlet med de klassiske C humler, kendetegnet af de lette, men komplekse citrusnoter fra både grapefrugt, citron og appelsin, men med et strejf af eksotiske frugter og modent korn.

Øllen bærer 6,7% alkohol.

Galleri fra opgaven

Se udvalgte billeder fra designet fra kunde herunder.

Fantombryg logo

Skal din virksomhed også have en øl som jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere taler om, giver jer unik branding og markedsføring?

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med vores os eller kontakt os på tlf. 51 80 70 81.

Vores Filosofi

Alle skal kunne få glæde af en unik øloplevelse udover det sædvanlige. Derfor har vi skabt Fantombryg. Vi giver alle mulighed for at få deres helt egen unikke specialøl uden lang ventetid, dyre omkostninger eller tvungen bestilling af flere hundrede øl. Med få klik giver vi alle mulighed for at overraske en person med en helt unik ølgave, som ikke fås andre steder.
Unikke specialøl fra Fantombryg