About Vintage

About Vintage X Fantombryg – Unikt designet virksomhedsøl

ABOUT VINTAGE

Case

About Vintage kombinerer klassisk design med moderne elementer i deres unikke ure.

TOP 5 – E-HANDELSPRISEN 2023

FORMLAND

CREATORS COMMUNITY – KÅRET TIL TOP 3 DESIGNVIRKSOMHEDER I SKANDINAVIEN 2023

About Vintages ure bliver udviklet i hjertet af København og er udført i kompromisløs kvalitet. Derfor var matchet med Fantombrygs økologiske specialøl lige i øjet.

"

Det var fedt at vi kunne få produceret en unik øl med en virkelig lækker og karismatisk smag. Man kunne smage at det ikke blot var en hyldevare, men at den var produceret med passion

Thomas Andersen, Founder About Vintage

Designet til About Vintages unikke specialøl er udviklet i skarp parallel med urbrandets stærke og rene visuelle stil. Udtrykket er stilsikkert og rent.

Øl med eget logo og design til About Vintage

En folkelig og velbrygget let gylden IPA. En indbydende og perlende øl med komplekse citrusnoter fra både grapefrugt, citron og appelsin samt et passende strejf af eksotiske frugter.

Økologisk IPA, 6,7% alkohol, 33 cl.

– Det var fedt at vi kunne få produceret en unik øl med en virkelig lækker og karismatisk smag. Man kunne smage at det ikke blot var en hyldevare, men at den var produceret med passion. Ydermere fik vi et produkt hvor label-design var detaljeret og gennemført til vores univers. Super høj standard helt generelt!

– Thomas Andersen, Founder, About Vintage

About Vintage - Galleri

Se udvalgte billeder fra designet fra kunde herunder.

About Vintage
Øl med eget logo og design til About Vintage
Øl med eget logo og design til About Vintage

Skal din virksomhed også have øl med logo og unikke budskaber? Helt unikke øl til din virksomhed, som jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere taler om? Øl som samtidig giver jer unik branding og markedsføring?

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med os eller kontakt os direkte på tlf. 51 80 70 81.