RackBuddy

RACKBUDDY

Om opgaven

RackBuddy er baseret på idéen om, at et tøjstativ er et møbel. Et møbel, som kan være med til at forme identiteten af sit ejers hjem.

Du udvælger også omhyggeligt veldesignede borde, stole og lamper, der passer perfekt ind i dit hjem, så hvorfor nøjes med en bøjlestang blot for praktiske årsager?

RackBuddy mener, at designet af din garderobe og dets funktionalitet skal gå hånd i hånd. Derfor tilbyder RackBuddy robuste og veldesignede garderobeløsninger, som vil holde i lang tid og understøtte din individuelle stil og dit behov.

Der har været fart på RackBuddy siden Lasse Nielsen og Martin Heinze startede firmaet i 2013. Med flotte unikke garderobeløsninger, så har RackBuddy er baseret på idéen om, at et tøjstativ er et møbel. Et møbel, som kan være med til at forme identiteten af sit ejers hjem. Det samme er Fantombrygs øl. Unikke og specialdesignet, så de passer lige til kundens behov. Derfor var det et perfekt match, og sammen har vi designet RackBuddys helt egen øl.

Designet skulle afspejle RackBuddy og deres opbygning af garderober i deres lækre stålrør. Derfor skulle netop stålrørerne også have deres plads på etiketten – og det fik de. Med firmaets logo som omdrejningspunkt på fronten af etiketten, så fik rørene en elegant og enkel plads på etikettens højre side. En løsning der tydeligt viser firmaet og produktet. Win-win.

Den flotte etiketter omkranser en lækker økologiske India Pale Ale.

En folkelig og velbrygget let gylden IPA, der både gør sig fantastisk som tørstslukker på en varm og fugtig dag, eller som en behagelig erindring om sommerens hyggelige stunder i gode venners lag.

IPA´ en er tørhumlet med de klassiske C humler, kendetegnet af de lette, men komplekse citrusnoter fra både grapefrugt, citron og appelsin, men med et strejf af eksotiske frugter og modent korn.

Øllen bærer 6,7% alkohol.

Galleri fra opgaven

Se udvalgte billeder fra designet fra kunde herunder.

Fantombryg logo

Skal din virksomhed også have en øl som jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere taler om, giver jer unik branding og markedsføring?

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med vores os eller kontakt os på tlf. 51 80 70 81.

Vores Filosofi

Alle skal kunne få glæde af en unik øloplevelse udover det sædvanlige. Derfor har vi skabt Fantombryg. Vi giver alle mulighed for at få deres helt egen unikke specialøl uden lang ventetid, dyre omkostninger eller tvungen bestilling af flere hundrede øl. Med få klik giver vi alle mulighed for at overraske en person med en helt unik ølgave, som ikke fås andre steder.
Unikke specialøl fra Fantombryg