Eksklusive RackBuddy-specialøl tog kegler

RACKBUDDY

Case

RackBuddy er baseret på idéen om, at et tøjstativ er et møbel. Et møbel, som kan være med til at forme identiteten af sit ejers hjem.

Du udvælger også omhyggeligt veldesignede borde, stole og lamper, der passer perfekt ind i dit hjem, så hvorfor nøjes med en bøjlestang blot for praktiske årsager?

RackBuddy mener, at designet af din garderobe og dets funktionalitet skal gå hånd i hånd. Derfor tilbyder RackBuddy robuste og veldesignede garderobeløsninger, som vil holde i lang tid og understøtte din individuelle stil og dit behov.

TOP 5 – E-HANDELSPRISEN 2023

FORMLAND

CREATORS COMMUNITY – KÅRET TIL TOP 3 DESIGNVIRKSOMHEDER I SKANDINAVIEN 2023

RackBuddy er baseret på idéen om, at et tøjstativ er et møbel. Et møbel, som kan være med til at forme identiteten af sit ejers hjem. Det samme er Fantombrygs øl. Unikke og specialdesignet, så de passer lige til kundens behov. Derfor var det et perfekt match!

"

Øllene har til været perfekte i flere sammenhænge. Alt fra personlige og unikke gaver til medarbejderne til et funky indslag til vores arrangementer for kunder og venner af huset

Designet skulle afspejle RackBuddys rå minimalisme. Så valget faldt på en helt sort etiket med deres deres logo som det bærende element. Visuelt stærkt og stilsikkert.

RackBuddy øl

Det danske interiorfirma har fået flere forskellige øltyper til deres arrangementer og firmagaver. Én af de øl var Fantombrygs roste IPA.

En folkelig og velbrygget let gylden IPA, der både gør sig fantastisk som tørstslukker på en varm og fugtig dag, eller som en behagelig erindring om sommerens hyggelige stunder i gode venners lag.

IPA´ en er tørhumlet med de klassiske C humler, kendetegnet af de lette, men komplekse citrusnoter fra både grapefrugt, citron og appelsin, men med et strejf af eksotiske frugter og modent korn.

Øllen bærer 6,7% alkohol.

– Vi har af flere omgange brugt Fantombryg, og de har levert varen hver eneste gang. Lækre unikke og velsmagende specialøl, som giver prikken over i´ et uanset om de bliver brugt som gaver, marketing eller noget helt tredje. Jeg kan varmt anbefale Fantombryg til alle. Det er gennemført og pivlækkert lavet – og øllenes smag er lige i øjet.

Lasse Nielsen, Stifter RackBuddy

RackBuddy - Galleri

Se udvalgte billeder fra Rackbuddys øl med egen etiket herunder.

Rackbuddy øl
Øl med eget logo og design til RackBuddy
RackBuddy øl
Øl med eget logo og design til RackBuddy
RackBuddy øl
RackBuddy øl
Rackbuddy øl
RackBuddy øl
Rackbuddy øl

Skal din virksomhed også have øl med logo og unikke budskaber? Helt unikke øl til din virksomhed, som jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere taler om? Øl som samtidig giver jer unik branding og markedsføring?

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med os eller kontakt os direkte på tlf. 51 80 70 81.