Wheat X Fantombryg – custom-made specialøl til jubilæum

WHEAT

Case

WHEAT er et dansk børnetøjsbrand med klassisk dansk design. WHEAT fokuserer på komfort, bevægelsesfrihed og design til fornuftige priser.

TOP 5 – E-HANDELSPRISEN 2023

FORMLAND

CREATORS COMMUNITY – KÅRET TIL TOP 3 DESIGNVIRKSOMHEDER I SKANDINAVIEN 2023

I anledningen af det danske tøjfirmas 20 års jubilæum fik WHEAT produceret 3000 forfriskende hvedeøl med egen etikette, der matchede deres store fokus på design og detaljer.

"

Øllene var et hit både internt og eksternt til virksomhedens 20 års jubilæum

Thomas Frederiksen, CEO WHEAT

I samarbejde med WHEAT blev rammerne udarbejdet, og WHEAT stod herefter selv for designet, så det passede fuldstændig overens med den røde tråd i firmaets jubilæumsdesign. WHEAT matchede desuden banderolen med etiketten, så de tilsammen gik op i en højere enhed. En unik øl med et unikt design til et unikt dansk tøjfirma.

Fantombryg leverede 3000 hvedeøl i eget design til WHEAT til fejringen af jubilæet.

Vores hvedeøl er lækker rund og har en god fylde. Duften fra den økologiske hvede er frisk, som en hvedemark i fuld flor. Let perlende på tungen og fantastisk på en varm dag. Smagen er frugtig med noter af citrus, der balancerer fint med en anelse sødme. En forfriskende øl, der fejrer WHEATs jubilæum på allerbedste vis.

Økologisk hvedeøl, 4,8% alkohol, 33 cl.

Vi var utroligt glade for både den velsmagende øl og det gennemførte design på produktet. Øllene var et hit både internt og eksternt til virksomhedens 20 års jubilæum. Stor anbefaling af Fantombryg.

– Thomas Frederiksen, CEO, WHEAT

WHEAT - Galleri

Se udvalgte billeder fra designet fra kunde herunder.

Skal din virksomhed også have øl med logo og unikke budskaber? Helt unikke øl til din virksomhed, som jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere taler om? Øl som samtidig giver jer unik branding og markedsføring?

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med os eller kontakt os direkte på tlf. 51 80 70 81.