Wheat

WHEAT

Om opgaven

WHEAT er et dansk børnetøjsbrand med klassisk dansk design. WHEAT fokuserer på komfort, bevægelsesfrihed og design til fornuftige priser.

I anledningen af det danske tøjfirmas 20 års jubilæum fik de produceret en lækker og forfriskende hvedeøl med en etikette, der matchede deres store fokus på design og detaljer.

I samarbejde med WHEAT blev rammerne udarbejdet, og WHEAT stod herefter selv for designet, så det passede fuldstændig overens med den røde tråd i firmaets jubilæumsdesign. WHEAT matchede desuden banderolen med etiketten, så de tilsammen gik op i en højere enhed. En unik øl med et unikt design til et unikt dansk tøjfirma.

Wheats hvedeøl er lækker rund og har en god fylde. Duften fra den økologiske hvede er frisk, som en hvedemark i fuld flor. Let perlende på tungen er den fantastisk på en varm dag. Smagen er frugtig med noter af citrus, der balancerer fint med en anelse sødme. En forfriskende øl, der fejrer WHEATs jubilæum på allerbedste vis.

Øllen bærer 4,8% alkohol.

Galleri fra opgaven

Se udvalgte billeder fra designet fra kunde herunder.

Fantombryg logo

Skal din virksomhed også have en øl som jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere taler om, giver jer unik branding og markedsføring?

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med vores os eller kontakt os på tlf. 51 80 70 81.

Vores Filosofi

Alle skal kunne få glæde af en unik øloplevelse udover det sædvanlige. Derfor har vi skabt Fantombryg. Vi giver alle mulighed for at få deres helt egen unikke specialøl uden lang ventetid, dyre omkostninger eller tvungen bestilling af flere hundrede øl. Med få klik giver vi alle mulighed for at overraske en person med en helt unik ølgave, som ikke fås andre steder.
Unikke specialøl fra Fantombryg