Barons øl

BARONS X Fantombryg – Unikke skjorter med unikke virksomhedsøl med eget logo

BARONS

Case

BARONS er baseret på ambitionen om at skabe den perfekte business-skjorte. Med en baggrund i et af verdens førende konsulenthuse, kender stifterne om nogen til de krav en god skjorte skal opfylde. De ønsker at skabe et skjortebrand, som er kendt for en konsistent høj kvalitet og et simpelt koncept – nemlig tidsløse skjorter, der aldrig går af mode.

TOP 5 – E-HANDELSPRISEN 2023

FORMLAND

CREATORS COMMUNITY – KÅRET TIL TOP 3 DESIGNVIRKSOMHEDER I SKANDINAVIEN 2023

BARONS er baseret på ambitionen om at skabe den perfekte business skjorte. De vil skabe et skjortebrand, som er kendt for en konsistent høj kvalitet og vores ultrasimple koncept. Nøjagtigt som Fantombryg vil det med øl. Simpelt koncept, høj kvalitet. Joachim Latocha takkede nej til 15 millioner kroner for 100 % af virksomheden fra Jesper Buch i DR-programmet ‘Løvens Hule’, men han kunne ikke sige nej til deres helt egen unikke BARONS-øl.

"

Bomuld er ikke bare bomuld.
Og øl er ikke bare øl.

Bomuld er ikke bare bomuld. Og øl er ikke bare øl. Barons slogan var ideelt at implementere i en ølsammenhæng, og derfor blev det en bærende del af forsiden sammen med brandets logo.

Barons øl

Det danske skjortefirma valgte en forfriskende India Pale Ale til deres unikke produkt.

En folkelig og velbrygget let gylden IPA, der både gør sig fantastisk som tørstslukker på en varm og fugtig dag, eller som en behagelig erindring om sommerens hyggelige stunder i gode venners lag.

IPA´ en er tørhumlet med de klassiske C humler, kendetegnet af de lette, men komplekse citrusnoter fra både grapefrugt, citron og appelsin, men med et strejf af eksotiske frugter og modent korn.

Øllen bærer 6,7% alkohol.

Barons - Galleri

Se udvalgte billeder fra designet fra kunde herunder.

Barons øl
Barons øl
Barons øl
Barons øl
Barons firma øl med logo og unikt design
Barons øl
Barons øl
Barons øl
Barons øl

Skal din virksomhed også have øl med logo og unikke budskaber? Helt unikke øl til din virksomhed, som jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere taler om? Øl som samtidig giver jer unik branding og markedsføring?

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med os eller kontakt os direkte på tlf. 51 80 70 81.