Barons

BARONS

Om opgaven

BARONS er baseret på ambitionen om at skabe den perfekte business-skjorte. Med en baggrund i et af verdens førende konsulenthuse, kender stifterne om nogen til de krav en god skjorte skal opfylde. De ønsker at skabe et skjortebrand, som er kendt for en konsistent høj kvalitet og et simpelt koncept – nemlig tidsløse skjorter, der aldrig går af mode.

BARONS er baseret på ambitionen om at skabe den perfekte business skjorte. De vil skabe et skjortebrand, som er kendt for en konsistent høj kvalitet og vores ultrasimple koncept. Nøjagtigt som Fantombryg vil det med øl. Simpelt koncept, høj kvalitet. Joachim Latocha takkede nej til 15 millioner kroner for 100 % af virksomheden fra Jesper Buch i DR-programmet ‘Løvens Hule’, men han kunne ikke sige nej til deres helt egen unikke BARONS-øl.

Kommer senere…

Det danske skjortefirma valgte en forfriskende India Pale Ale til deres unikke produkt.

En folkelig og velbrygget let gylden IPA, der både gør sig fantastisk som tørstslukker på en varm og fugtig dag, eller som en behagelig erindring om sommerens hyggelige stunder i gode venners lag.

IPA´ en er tørhumlet med de klassiske C humler, kendetegnet af de lette, men komplekse citrusnoter fra både grapefrugt, citron og appelsin, men med et strejf af eksotiske frugter og modent korn.

Øllen bærer 6,7% alkohol.

Galleri fra opgaven

Se udvalgte billeder fra designet fra kunde herunder.

Fantombryg logo

Skal din virksomhed også have en øl som jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere taler om, giver jer unik branding og markedsføring?

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med vores os eller kontakt os på tlf. 51 80 70 81.

Vores Filosofi

Alle skal kunne få glæde af en unik øloplevelse udover det sædvanlige. Derfor har vi skabt Fantombryg. Vi giver alle mulighed for at få deres helt egen unikke specialøl uden lang ventetid, dyre omkostninger eller tvungen bestilling af flere hundrede øl. Med få klik giver vi alle mulighed for at overraske en person med en helt unik ølgave, som ikke fås andre steder.
Unikke specialøl fra Fantombryg