Øl med eget logo og design til Nordic Seaplanes

Nordic Seaplanes X Fantombryg – specialøl til kundepleje og fredagsbar

NORDIC SEAPLANES

Case

Nordic Seaplanes er et dansk flyselskab, der siden maj 2016 har drevet en rute med vandfly mellem Københavns Havn og Aarhus Havn.

TOP 5 – E-HANDELSPRISEN 2023

FORMLAND

CREATORS COMMUNITY – KÅRET TIL TOP 3 DESIGNVIRKSOMHEDER I SKANDINAVIEN 2023

Hver fredag byder Nordic Seaplanes kvit og frit på fredagsøl (… eller voksensnolder om man vil) til alle, der snupper vandflyveren fra både Aarhus og København.

God kundeservice handler om at være ekstraordinær, skille sig ud og overraske sine kunder positivt, når de mindst venter det.

Det handler om at have en strategi for, hvordan du kommunikerer klogt, smartere og anderledes med dine kunder, så du bliver lagt mærke til.

Og så handler det om, at give dine kunder en god oplevelse, der understøtter den opfattelse, som DU gerne vil have, at kunderne skal have af DIT brand.

Det skaber loyale kunder, der kommer igen næste gang – eller i hvert fald næste fredag.

Vi er enormt glade for, at Fantombryg er med til at skabe loyale og glade kunder hos Nordic Seaplanes.

"

Alle vores kunder bliver blown away over hvor fedt det er.

Den karakteristiske røde farve, som gør Nordic Seaplanes fly genkendelige, er gennemgående på etiketten. Ligesom skitsen af vandflyverne træder frem i baggrunden og skaber en sammenhæng.

Øl med eget logo og design til Nordic Seaplanes

Nordic Seaplanes har valgt vores hvedeøl, som er lækker rund og har en god fylde. Duften fra den økologiske hvede er frisk, som en hvedemark i fuld flor. Let perlende på tungen og fantastisk på en varm dag. Smagen er frugtig med noter af citrus, der balancerer fint med en anelse sødme. En forfriskende øl, der fejrer WHEATs jubilæum på allerbedste vis.

Økologisk hvedeøl, 4,8% alkohol, 33 cl.

Fantombryg skuffer bare aldrig. Jeg er imponeret hver gang. Som firma har vi brugt Fantombryg til flere forskellige personlige øl, og alle vores kunder bliver blown away over hvor fedt det er.

– Rikke Sejthen, HR & administrationschef hos Nordic Seaplanes

Nordic Seaplanes - Galleri

Se udvalgte billeder fra designet fra kunde herunder.

Nordic Seaplanes specialøl, custom-made af Fantombryg
Nordic Seaplanes specialøl, custom-made af Fantombryg

Skal din virksomhed også have øl med logo og unikke budskaber? Helt unikke øl til din virksomhed, som jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere taler om? Øl som samtidig giver jer unik branding og markedsføring?

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med os eller kontakt os direkte på tlf. 51 80 70 81.