Øl med eget logo og design til Nordisk Film

Nordisk Film

NORDISK FILM

Case

Nordisk Film er et dansk filmselskab med hovedsæde i Valby. Det er et af verdens ældste, stadig eksisterende filmproduktionsselskaber. 

TOP 5 – E-HANDELSPRISEN 2023

FORMLAND

CREATORS COMMUNITY – KÅRET TIL TOP 3 DESIGNVIRKSOMHEDER I SKANDINAVIEN 2023

Holdet bag filmen “Vildmænd” havde valgt Fantombryg til at levere 1000 unikt designede og håndlavede specialøl til gallapremieren for at fremhæve brandingen af filmen og skabe den rette stemning.

"

Det var langt fra kun var skuespillerne, der var mål for aftenens mange instagram stories og Tik Tok videoer. Flere influencere posede lystigt med øllene og lykønskede i samme ombæring med premieren på filmen.

Nordisk Film fik lavet to forskellige designs til gallapremieren.

Ét design, hvor omdrejningspunktet var filmens plakat. Det andet design var et sort og gult grafisk design inspireret af filmens handling i de svenske skove.

Øl med eget logo og design til Nordisk Film

Vores Classic er en let drikkelig mørkgylden øl med en god balanceret bitterhed og en tydelig, men ikke overvældende humlearoma.

Økologisk Classic, 4% alkohol, 33 cl.

Nordisk Film - Galleri

Se udvalgte billeder fra designet fra kunde herunder.

Øl med eget logo og design til Nordisk Film
Øl med eget logo og design til Nordisk Film

Skal din virksomhed også have øl med logo og unikke budskaber? Helt unikke øl til din virksomhed, som jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere taler om? Øl som samtidig giver jer unik branding og markedsføring?

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med os eller kontakt os direkte på tlf. 51 80 70 81.