Selected Homme Øl

Selected

SELECTED

Case

BESTSELLER er en dansk modetøjsvirksomhed, der blev grundlagt 1975. Virksomheden har hovedsæde i Brande. Virksomheden ejer en lang række brands fx Selceted Homme og Selected Femme og ANNARR.

TOP 5 – E-HANDELSPRISEN 2023

FORMLAND

CREATORS COMMUNITY – KÅRET TIL TOP 3 DESIGNVIRKSOMHEDER I SKANDINAVIEN 2023

BESTSELLER koncernen har flere gange brugt Fantombryg til at få lavet øl med egen etiket. Både til modeugen, events og launch af nye kollektioner.
Her er det øl til Selected Homme.

"

Efter vi blev introduceret til Fantombryg, har vi til hvert større arrangement vi har afholdt – både i huset og eksternt – gjort brug af dem. Fint udvalg med gode øl, der er med til at personliggøre og skabe et mere komplet og eksklusivt præg. De meget hjælpsomme hele vejen igennem processen også. En varm anbefaling!

– Nicolaj Have Østergaard, Project Manager, Bestseller 

Stilsikkert og tidløst og i simple farver.

Selected Homme Øl

Vores Classic er en let drikkelig mørkgylden øl med en god balanceret bitterhed og en tydelig, men ikke overvældende humlearoma.

Vores IPA er en indbydende og perlende øl med komplekse citrusnoter fra både grapefrugt, citron og appelsin samt et passende strejf af eksotiske frugter.

Efter vi blev introduceret til Fantombryg, har vi til hvert større arrangement vi har afholdt – både i huset og eksternt – gjort brug af dem.
Fint udvalg med gode øl, der er med til at personliggøre og skabe et mere komplet og eksklusivt præg. De meget hjælpsomme hele vejen igennem processen også. En varm anbefaling!

– Nicolaj Have Østergaard, Project Manager, Bestseller

Selected - Galleri

Se udvalgte billeder fra Selceted Hommes øl med egen etiket herunder

Selected Homme Øl
Selected Homme Øl
Selected Homme Øl
Selected Homme Øl
Selected Homme Øl
Selected Hommes Øl

Skal din virksomhed også have øl med logo og unikke budskaber? Helt unikke øl til din virksomhed, som jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere taler om? Øl som samtidig giver jer unik branding og markedsføring?

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med os eller kontakt os direkte på tlf. 51 80 70 81.