Spirii øl

Spirii

SPIRII

Case

Spirii er enkel og smart opladning til elbiler. Ambitionen med Spirii er at sætte markedet og forbrugeren fri. Fri for dyre abonnementsbindinger og et lukket ladenetværk.

TOP 5 – E-HANDELSPRISEN 2023

FORMLAND

CREATORS COMMUNITY – KÅRET TIL TOP 3 DESIGNVIRKSOMHEDER I SKANDINAVIEN 2023

Da Spirii skulle bruge 500 specialdesignede øl til et launch event faldt valget på Fantombrygs økologiske Classic, der er en folkelig klassiker, som alle falder pladaks for med sin lette og sprøde karakter.

Spirri fik lavet en specialøl med sin egen etiket, der havde til formål at fremhæve brandidentiteten på hele flasken. Således fik Spirri både designet etiketten rundt om selve flasken, på flaskehalsen og henover kapslen.

Spirris logo og tagline “Simply Connect” er i fokus. Derudover er der tilføjet en direkte QR kode, hvor deres app nemt kan downloades. Således står “Simply Conncet” endnu stærkere. Og så er det jo også altid nemmere at “connecte” over en god øl.

Spirii øl

Vores Classic er en let drikkelig mørkgylden øl med en god balanceret bitterhed og en tydelig, men ikke overvældende humlearoma.

Økologisk Classic, 4% alkohol, 33 cl.

Spirii - Galleri

Se udvalgte billeder fra Spiriis øl med egen etiket herunder.

Spirii øl
Spirii øl med logo og unikt design
Spirii øl

Skal din virksomhed også have øl med logo og unikke budskaber? Helt unikke øl til din virksomhed, som jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere taler om? Øl som samtidig giver jer unik branding og markedsføring?

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med os eller kontakt os direkte på tlf. 51 80 70 81.