VIL DU SKABE UNIKKE MINDER FOR DINE KUNDER OG ANSATTE?

Fantombryg er et familieejet kvalitetsbevidst bryggeri, som laver håndlavede økologiske specialøl med personlige etiketter. 

Vi hjælper virksomheder med at skabe unikke minder for deres kunder, samarbejdspartnere og ansatte.

Aromaen, smagen og den prikkende livlighed fra vores unikke øl giver virksomheder mulighed for at sende et velsmagende og værdifuldt budskab, der med garanti vil blive husket!

Vælg hvilken øltype, som I vil have, og så designer vi en helt unik etikette efter jeres ønsker og behov. 

Ønsker I selv at stå for designet af jeres etikette, så har vi en designskabelon, der gør processen nem og gnidningsfri.

Fantombryg skuffer bare aldrig. Jeg er imponeret hver gang. Som firma har vi brugt Fantombryg til flere forskellige personlige øl, og alle vores kunder bliver blown away over hvor fedt det er.

Vi er leveringsdygtige årets 365 dage og kan hjælpe din virksomhed sikkert i mål med alt lige fra fra ekslusive kundegaver, firmagaver, branding, markedsføring og øl til firmaevents og fester. 

  • Øl: IPA, Classic, Brown Ale, Pale Ale og Hvede (33 cl)
  • Minimumsbestilling: 200 øl
  • Pris: fra 19 kr. inkl. pant ekskl. moms pr. øl  
  • Tilkøbsmuligheder: Gaveæsker med el. uden branding, stilrene ølkasser i sortbejdset træ til 6 el. 12 øl
  • Leveringstid: 7-10 dage

Anmeldelser fra kunder

Nordic Seaplanes
Nordic Seaplanes
Læs mere
Fantombryg skuffer bare aldrig. Jeg er imponeret hver gang. Som firma har vi brugt Fantombryg til flere forskellige personlige øl, og alle vores kunder bliver blown away over hvor fedt det er. Senest har jeg brugt Fantombryg til en 70 års fødselsdagsgave til manden der har alt, men ikke sin egen øl kollektion med personlige etikker på hver øl. Det blev til en datter brown ale, barnebarns IPA, Le Mans Classic og Vandfly hvede. Fantastisk koncept, og altid super service.
Entreprenør Bent V. Nielsen
Entreprenør Bent V. Nielsen
Læs mere
Jeg havde længe søgt en anderledes og nytænkende måde at vise mit firma frem overfor såvel nye som gamle kunder og samarbejdspartnere. Så da jeg hørte om Fantombryg vidste jeg med det samme at de var løsningen på min udfordring. Jeg tog kontakt til Søren fra Fantombryg og fortalte fortalte ham om mine tanker/ideer og med Søren’s kreative indput fandt vi hurtigt et design som gav det ønskede udtryk for mit firma. Jeg har nu haft fornøjelsen af at dele mit nye “visitkort” ud til kunder og samarbejdspartnere og bliver tit mødt med ordene nytænkende/anderledes. At kvaliteten på øllet også er i topklasse, bliver tit bekræftet når jeg efterfølgende møder folk igen. Så at bruge Fantombryg er en af de bedste beslutninger jeg har taget i nyere tid og det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg bruger Fantombryg.
Errindlev G&IF
Errindlev G&IFBrian Kondrup Rasmussen
Læs mere
Genialt koncept, og virkelig gode øl. I vores lokale idrætsforening ledte vi efter en alternativ måde at tjene lidt penge på her i Corona-tiden - og så dukkede Fantombryg op. Og må sige, at Søren gennem hele forløbet har været hurtig, hjælpsom og god til at informere os løbende. Vi har fået lavet 3 forskellige øl, med fede etiketter - som bare smager rigtig godt. Kan kun anbefale andre at handle hos Fantombryg, det er et superfedt koncept - gode øl med specieldesignede etiketter til alle lejligheder!
Tidligere
Næste

Udpluk af virksomhedskunder

Vores kundeportefølje består af både store og små anerkendte danske virksomheder. Herunder kan du se et udvalg af de etiketter, som vi har designet til vores kunder.

Skal din virksomhed også have håndlavede økologiske specialøl, som giver jer unik branding og markedsføring?

Brug formularen herunder til at komme i kontakt med os eller ring direkte på tlf. 51807081